За посетители

От 28 ноември до 30 ноември Дворецът на културата и спорта във Варна ще бъде домакин на второто издание на Изложението за бизнес и туризъм „Дестинация Варна”. Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации One Stop Market и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите. Събитието получи подкрепата на Община Варна и всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др. Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес, заявиха организаторите от One Stop Market. ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА е създадено с цел да посрещне търсенията на крайните потребители, и да създаде контакти между бизнес-партньори, за да бъде България предпочитана дестинация за всички.

Над 50 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, ще се включат в първото издание на Изложението за бизнес и туризъм „Дестинация Варна”. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

В дните на изложението „Дестинация Варна” ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от Travel Academy. Обученията ще бъдат безплатни за всичли посетители. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.

Изложението за бизнес и туризъм „Дестинация Варна” ще се открие на 28 ноември от 10 часа и ще продължи три дни. Входът ще бъде свободен.