За посетители

От 18 до 20 ноември Хотел и Казино Черно море във Варна ще бъде домакин на четвъртото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Организатори на туристическото експо са: Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX. Събитието получи подкрепата и от всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др. Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес, заявиха организаторите от PROVOX. ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА е създадено с цел да посрещне търсенията на крайните потребители, и да създаде контакти между бизнес-партньори, за да бъде България предпочитана дестинация за всички.

Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, ще се включат в третото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

В дните на изложението ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.