За посетители

От 28 до 29 септември 2023 Aquahouse Hotel & SPA, Св. Св. Константин и Елена, ще бъде домакин на седмото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Седмото издание на експото е посветено на иновациите в туризма. Организатори са: Министерство на туризма, Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX. Събитието получи подкрепата и от всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др. Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес, заявиха организаторите от PROVOX. ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА е създадено с цел да посрещне търсенията на крайните потребители, и да създаде контакти между бизнес-партньори, за да бъде България предпочитана дестинация за всички.

Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, ще се включат в шестото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

В дните на изложението ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.